Tragédia

Túszdráma Fertőrákoson - halálos lövés

Az édesanyja élettársárát ejtette foglyul egy férfi, utána öngyilkos lett.

2018.09.21 17:38ma.hu

Baseballütővel támadt édesanyjára egy 38 éves férfi a Győr-Moson-Sopron megyei Fertőrákoson, majd túszul ejtette édesanyja élettársát péntek délután - értesült a Kisalföld. A nő ezután a szomszédokhoz menekült, mentőt hívtak hozzá és kórházba szállították.

A támadó ezután lőfegyvert ragadott, és rálőtt édesanyja élettársára, majd magukra zárta a házat. A helyszínre érkeztek a TEK kommandósai is, valamint egy álruhás mesterlövész is, de a túszdráma tovább tartott. 15 óra körül "Fegyvert eldobni!", majd "Felemelt kézzel jöjjön elő!" kiáltást lehetett hallani a ház felől. Nem sokkal később jött a hír, hogy a túszejtő öngyilkos lett.

A férfinak a Kisalföld szerint nem volt fegyvertartási engedélye. Egyedül élt, édesanyja és az ő élettársa látogatóba érkezett hozzá. A szomszédok rendes, szorgalmas embernek ismerték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.