Közlekedés

Jókora baleset történt, máris befuccsolt a dugómentesítés az M0-áson

Mintha el lenne átkozva az autópálya déli szektora.

2018.09.19 14:56ma.hu

Hiába vezettek be a felújítások idejére új forgalmi rendet a Hárosi Duna-híd és a Soroksári Duna-híd közelében, a ma reggelen az sem segített.

A közútkezelő hiába próbál mindent megtenni a helyzet javításáért, ha  a kamionosok és az autósok annyira nem figyelnek egymásra.

A felújítások miatti sor legtöbbször már amúgyis az M5-ös, M51-estől szokott állni, most ráadásul Dunaharaszti térségében – még a felújítással és a forgalmi rend változásával érintett rész előtt – egy jókora baleset is történt.

Két személyautó és egy teherautó ütközött össze az M0-s autóút 23-as kilométerszelvényénél, Dunaharaszti térségében, az M1-es autópálya felé vezető irányban. A balesetben egy ember megsérült, a mentők már ápolják. A fővárosi hivatásos tűzoltók is kiérkeztek a helyszínre, ahol jelentős a torlódás - olvasható a katasztrófavédelem közleményében.

Az átépítésekkel érintett területen – a mostani baleset helyszínétől csupán néhány kilométerre – mától vezettek be új forgalmi rendet annak reményében, hogy ezzel csökkenthetik a torlódást.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.