Rendőrség

Ember így még nem rejtőzött el a rendőrök elől

Megpróbált elbújni a debreceni rendőrök elől a körözött fiú. Persze nem sikerült.

2018.09.19 11:13ma.hu

A rendőröknek olyan információ jutott a tudomására, hogy egy körözött személy Debrecenben, egy Szepesi utcai ingatlanban tartózkodik. A Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársai 2018. szeptember 19-én 7 óra 30 perc körül ellenőrizték az ingatlant, ahol megtalálták a 17 éves fiút, aki egy lepedő mögé bújva próbált meg elrejtőzni - írja a polce.hu.

A debreceni lakost a rendőrök a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoport által kifosztás és lopás bűntett miatt kiadott elfogatóparancsa alapján előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.