Perdöntő bizonyíték

Végig a börtönben lehetett a meggyilkolt soroksári futónő telefonja

Végig a börtönben lehetett letétben a perdöntő bizonyíték.

2018.09.19 08:48ma.hu

Szeptember elején elfogták a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2013-ban különös kegyetlenséggel megölte a soroksári futónőt.

A hvg.hu úgy tudja, R. Szilveszter elvette a megfojtott nő mobilját, és amikor pár héttel később betörés miatt rács mögé került, a telefont is le kellett adnia a bv-intézetben. A perdöntő bizonyíték így letétben végig a börtönben volt.

A rendőrök akkor persze még nem tudhatták, hogy a telefon bűnjel.

R. Szilveszter azzal magyarázta, hogy DNS-e egyezik a gyilkosság helyszínén talált genetikai nyomokkal, hogy ő csak segíteni akart a futónőnek, és megütötte Kardosné Gyurik Krisztina támadóját, így találhatták meg DNS-ét a helyszínen.

A lap információi szerint a nyomozás során feltárt bizonyítékok ennek homlokegyenest ellentmondanak. R. Szilveszter DNS-e ugyanis olyan helyekről vett mintákkal mutat egyezést, ami alapján nehezen elképzelhető, hogy bárki más is jelen volt, illetve hogy csak „védelmezni” akarta Krisztinát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.