Vasúti baleset

Gázolt a vonat Adács és Karácsond között

Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon.

2018.09.18 11:41MTI

Elgázolt a vonat egy férfit Adács és Karácsond között a nyílt vasúti pályán - közölte a Heves megyei katasztrófavédelmi szóvivő kedden az MTI-vel.

Nagy Csaba elmondta: a helyszínt a gyöngyösi hivatásos tűzoltók biztosítják, akik a vasúti szerelvényen utazó 80 utas átszállásában is segítenek.

Jelezte: a baleset miatt a vasúti közlekedésben forgalomkorlátozásra és késésekre kell számítani a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon.

A Mávinform kedden azt közölte, a baleset Vámosgyörk és Ludas között történt, és egy InterCity gázolta el az ismeretlen embert.

A hatósági helyszínelés idejére a két állomás között az egyik vágányt lezárták, így a távolsági járatok esetében 20-30 perccel hosszabb menetidővel kell számolni az említett vasútvonalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.