Rendőrség

89 éves férfi szúrta hátba ismerősét Reszneken

A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

2018.09.17 10:14ma.hu
police.hu

A nyomozás adatai szerint az idős férfi 2018. szeptember 16-án 11 óra körül Reszneken, a Kossuth Lajos utcában egy korábbi sérelem miatt szóváltásba keveredett ismerősével, akit egy alkalommal megszúrt a zsebkésével. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett - írja a police.hu.

A nyomozók a 89 éves férfit otthonában elfogták, majd előállították a Lenti Rendőrkapitányságra, ahol súlyos testi sértés bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.