Rendőrség

Tüntetőket vittek el hajnalban a Kossuth térről

27 fővel szemben szabálysértési feljelentést tettek.

2018.09.17 08:20ma.hu

Budapesten 2018. szeptember 17-én 3 óra és 5 óra között, védett vezető érkezése miatt a rendőrség kiürítette a Budapest, V., Kossuth teret, és felszólította az oda bejelentett - gyülekezési törvény hatálya alá tartozó rendezvény résztvevőit - hogy gyülekezési jogukat a személy és létesítménybiztosítási intézkedéssel érintett területen kívül gyakorolják.

A felszólításnak 27 személy nem tett eleget, ezért őket a rendőrök testi kényszer alkalmazásával kikísérték a területről - írja a police.hu. A rendőri intézkedés következtében személyi sérülés nem történt, egy zavartan viselkedő nőt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.

A rendőrök a 27 fővel szemben szabálysértési feljelentést tettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.