Bűncselekmény

A nyílt utcán verték össze Ács volt polgármesterét

Egy férfi lapáttal arcon ütötte, egy másik pedig közben a tarkójára vágott két ütést.

2018.09.16 14:15ma.hu
hirdetés

A nyílt utcán verték össze Lakatos Bélát, Ács volt polgármesterét. Egy szóváltás után beszállt az autójába, egy férfi lapáttal arcon ütötte, egy másik pedig közben a tarkójára vágott két ütést. Ömlött a vér az arcából. A helyszínről ugyan még elhajtott, ám később mentőautó vitte kórházba.

Lakatos a Mércének elmondta, ismeri a támadóit, szerinte azok egy őt lejáratni akaró politikai párttal kapcsolatban álló aktivisták. Hozzátette, szerinte ez egy politikai támadás része, de a háttérben személyes sértettség is áll, mivel az egyik támadóját még polgármesterként elbocsájtotta állásából, miután rosszul végezte a munkáját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.