Baleset

Városnéző kisvonat gázolt Gyulán

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség annak a balesetnek az ügyében, amelyben egy városnéző kisvonat gázolt el egy embert Gyulán.

2018.09.16 10:27Ma.hu

Elsőbbségadás elmulasztása miatt történt súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset 2018. június 12-én a Békés megyei határvárosban. A Béke sugárút és a Jókai utca kereszteződésében, 9 óra körül egy városnéző kisvonat elütött egy gyalogost. A 81 éves férfi, aki gyalogos-átkelőhelyen akart átmenni az út túloldalára, súlyosan megsérült. A Gyulai Rendőrkapitányság a városnéző vonat vezetője ellen közúti baleset gondatlan okozásának gyanúja miatt indított büntetőeljárást, mert nem adott elsőbbséget az idős férfinak. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal adta át az ügyészségnek.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.