Baleset

Kamionok ütköztek az M1-esen

Az egyik kamion gumiabroncsokat szállított, amelyek a pályatesten szétszóródtak, és elfoglalják a külső és a belső forgalmi sávot is.

2018.09.14 11:44MTI

Összeütközött két kamion az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 39-es kilométerszelvénynél péntek délelőtt, a bicskei csomópontnál lelassult a közlekedés.

A Komárom-Esztergom megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt közölte, hogy az egyik kamion gumiabroncsokat szállított, amelyek a pályatesten szétszóródtak, és elfoglalják a külső és a belső forgalmi sávot is.

Az Útinform közlése szerint a bicskei csomópontnál mindkét sávot lezárták. A kamionokat a leállósávon engedik tovább, a személyautókat pedig a csomóponton keresztül terelik, közel fél óra a plusz menetidő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.