Botrány

11 éves kislánnyal szexelhetett két magyar sztársportoló

A gyerek levélben írta le a vele történteket, amit mellékeltek a rendőrségi feljelentéshez.

2018.09.14 09:30ma.hu
hirdetés

Két magyar sztársportolót neveztek meg egy rendőrségi feljelentésben, melyben az szerepel, hogy az érintettek hosszú hónapokon keresztül folytattak szexuális kapcsolatot egy akkor mindössze 11 éves kislánnyal. Az áldozat most 13 éves - írja a Blikk.

A lap információi szerint a kislány próbálta eltemetni magában a történteket, később azonban konkrétan megnevezte zaklatóit. A történteket egy levélben írta le, melyet hozzácsatoltak a rendőrségi feljelentéshez.

A lap kérdésére a rendőrség megerősítette, hogy a feljelentés megérkezett a rendőrségre, az abban foglaltakat az illetékes megyei kapitányság „szexuális erőszak bűntett gyanúja miatt indított nyomozásban vizsgálja”. A Blikk úgy tudja, az eset súlyosságára való tekintettel napokon belül további nyomozati cselekmények várhatók.

A lap megemlíti, hogy a 12. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak 5–15 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(A címlapfotó illusztráció:)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.