Állatvédelem

Majdnem megtörtént a 101 kiskutya a valóságban Barcson - videó

A barcsi nyomozók egy helyi ingatlan átkutatása során találták meg az ebeket.

2018.09.10 16:11ma.hu

A Barcsi Rendőrkapitányság az Állatmentő Szolgálat Alapítvány bejelentése alapján állatkínzás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen. Az egyenruhások egy barcsi lakóházban - a társszervekkel együtt folytatott házkutatás alkalmával - 92 tacskó fajtájú kutyát találtak, amiket nem tartottak megfelelő körülmények között. A ház egyik szobájában összezsúfolva elhelyezett ebek nagy része nem rendelkezett chip-azonosítóval és okiratokkal. A rendőrök az állatokat lefoglalták, majd az illetékes Állategészségügyi Állomás segítségével gondoskodtak az elszállításukról. A feltételezett elkövetők elszámoltatása jelenleg is folyamatban van.

"Még mindig a helyszínen, mert eldugtak 6 kutyát. Biankó útlevelek is előkerültek! A hatóságoknak hatalmas respect!" - írta a Facebookon az Állatmentő Sereg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.