Erőszak

Megerőszakolt egy nőt a mosdóban - nagy erőkkel keresik Sarhadi Bilal Ahmadot

A belvárosi rendőrök szexuális kényszerítés miatt keresik a menekült státuszú erőszakolót.

2018.09.09 10:54ma.hu

Szexuális kényszerítés miatt egy menekült státuszú férfit keres a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A rendőrség honlapján vasárnap közzétették a 18 éves afgán férfi fényképét is.

A belvárosi rendőrök azért indítottak nyomozást Sarhadi Bilal Ahmad ellen, mert - információk szerint - a férfi vasárnap hajnali 3 órakor egy V. kerületi gyorsétterem mosdójában "szexuális aktus eltűrésére" kényszerített egy nőt.

Mivel felmerült a gyanúja annak, hogy a férfi külföldre szökik, az ügyben eljáró Budapesti Rendőr-főkapitányság - a nemzeti elfogatóparancs mellett - kezdeményezte az európai elfogatóparancs kiadását is, amelyet a Budai Központi Kerületi Bíróság ügyeletes bírója soron kívül elrendelt.

A rendőrség azt kéri, hogy aki a fényképen közzétett férfit felismeri, tudomása van hollétéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információja van, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 és telefontanú zöldszámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.