Erőszak

Itt a videó a brutális pécsi kocsmai verekedésről

Egy pécsi kocsmában dühöngött egy részeg férfi, aki letörte a sörcsapokat, sörösüveget vágott a pultos fejéhez, és brutálisan megvert egy másik vendéget, mert az nem akart vele inni.

2018.09.08 06:51ma.hu
hirdetés

A férfi 2017 júniusában egy pécsi sörözőben italozott. Ahogy folyamatosan részegedett le, egyre hangosabban, feltűnőbben kezdett el viselkedni, miközben a testi erejével dicsekedett, és azt mondta, hogy egy küzdősportban is jártas. Ezután felmászott és ráfeküdt a pultra, és azt mondta a pultosnak, hogy nem fogja kifizetni azt, amit megivott, ő ingyen iszik a kocsmában.

A férfi egyre kiszámíthatatlanabbá vált, megrongálta a sörcsapot, majd a felszolgálót megfenyegette, és követelte, hogy a munkaadója fizessen neki 200.000 forintot, mert ha nem, este a barátaival visszatér.

Ekkor egy másik férfi érkezett a sörözőbe, és rendelt magának egy italt a pultnál. Az agresszív férfi beszélgetni kezdett vele, meghívta egy italra, és azt mondta a pultosnak, hogy mostantól az új ismerőse is ingyen fog vele inni.

Mivel a pultos nem mert ellenszegülni, kiszolgálta őket, de az újonnan érkezett férfi azt mondta, hogy nem kér több italt. Ezért a férfi nekitámadt a másiknak, többször megütötte, az pedig a földre esett.

A támadó a földön fekvőt a lábánál fogva kirángatta a kocsmából, majd a söröző előtt tovább verte a férfit. Azután visszament a kocsmába, ahol letépte a sörcsapokat, egy sörösüveget dobott a felszolgálóhoz, és szétdobálta az újságokat.

Kiment a kocsmából, és meglátta a parkolóban álló férfit, akit azelőtt összevert. Utána futott, de amikor a férfi meglátta támadóját, elmenekült előle. A mobiltelefonját azonban elhagyta, az agresszív férfi pedig eltette azt. A bíróság a pécsi férfi ellen kifosztás és súlyos testi sértés miatt emelt vádat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.