Tragédia

A kőbányai végrehajtói iroda mellett akasztotta fel magát egy férfi

Felakasztva találtak egy férfit pár nappal ezelőtt Kőbányán, a Pilisi utcában. A Kőbánya Blues információ szerint egy végrehajtói irodától pár méterre található fás területen történt az eset.

2018.09.06 18:54ma.hu

Megrázó tragédia történt a napokban Kőbányán, a Pilisi utcában. Egy férfi a végrehajtói irodától pár méterre található fás részen akasztotta fel magát. A környékbeliek elmondása szerint a rendőrség öt-hat autóval ment ki a helyszínre, és egy kifeszített paraván mögött végezték a helyszínelést. Úgy tudni, hogy az eset múlt szombaton történt, és egy idősebb férfi holttestét találták meg a nyomozók.

A 24.hu megkereste az ügyben a BRFK-t, akitől az alábbi választ kapták: "Közigazgatási eljárás keretében vizsgáljuk az eset körülményeit. Semmilyen idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel" – közölte megkeresésükre, Csécsi Soma, a BRFK szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.