Légi

Olajosan és szétlopva érkezett Ferihegyre egy magyar család bőröndje

Kis túlzással cafatokban érkezett meg Málagából a csomag.

2018.09.04 09:34ma.hu

Dél-Spanyolországban, Málaga mellett pihent egy magyar család. A Ryanair gépe szeptember elsején landolt Budapesten a késő esti órákban. A család csomgja sehogy sem akart felbukkanni a szalagon. Panaszt tettek az elveszett poggyászok pultjánál, ahol azt mondták nekik, menjenek haza, és hívják fel a megadott számokat.

Másnap reggel a reptéren végül előkerült a táska, de szörnyű állapotban - írja a Bors. Kis túlzással cafatokban volt. Látni lehetett, hogy a csomagot valakik felnyitották, a benne lévő ruhákat átforgatták, majd koszosan, olajosan visszadobálták őket a bőröndbe. A csomagot ragasztószalaggal zárták le. Pótolhatatlan fotók, más személyes holmik is eltűntek.

A család nőtagja szeretett volna panaszt tenni és jegyzőkönyvet felvenni, de állítása szerint a Ryanair nem volt ebben a segítségére, mivel szerintük a csomag a szalagon volt, vagyis ők tehetetlenek az ügyben.

Bokor Péter, a kesettagepem.hu munkatársa a lapnak elmondta: ha érkezéskor nincs meg valakinek a bőröndje, akkor mindenképpen jegyzőkönyvet kell felvetetni, ehhez ragaszkodni kell. Jegyzőkönyv nélkül ugyanis szinte teljesen esélytelen, hogy valamilyen kártérítést kapjon az utas az eltűnt vagy megsérült csomagja miatt.

A Ryanairnek több botránya is volt az elmúlt időszakban.

(A címlapfotó illusztráció.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.