Közlekedés

Újabb felvételt posztoltak, rendőr által provokált gyorshajtás témában

"Az Audi centikre jött mögöttem és az a tipikus "letollak" mutatványt adta elő."

2018.09.01 17:40ma.hu

Nemrég posztolta az illető a Facebookon az alábbi videót, amit a bpiautosok.hu szúrt ki, de már több százan osztották meg.

Azt írta: “Pár percel ezelőtt meggyűlt a bajom a hatósággal. Nem, nem tudták kiprovokálni, hogy szabályt sértsek. Az M1-es autópályán haladtam Budapest felé Tata-Tatabánya között. A pálya tele. 80-90 a tempó. Az NXM-… fehér Audi fel startol a Shell kútról, bevág a mögöttem haladó elé. Mivel előttem fékeztek kicsiket így én is lassultam. Az Audi centikre jött mögöttem és az a tipikus “letollak” mutatványt adta elő. Balra kihúzta az út szélére és villogott a refivel, mint ha egyébként nem láttam volna, hogy ott van. Előttem 5 autó ment a belső sávban szorosan egymás mögött, mellettem kamionok 8-10 méterre egymástól. A kamionok előzése után kisoroltam, ők mögém jöttek és lassultak. Kivettek egy kamiont. A pályáról ugyan ott jöttünk le és kérdőre vontam őket. A személyiségi jogaik védelme érdekében csak a hang van meg. Arcokat nem vettem fel direkt! GUSZTUSTALANOK!!!”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.