Gyász

Egy kislány holttestét találták meg a Sajó partján

A 13 éves Karolina holttestére augusztus 20-án bukkantak, a gyanú szerint gyilkosság áldozata lett.

2018.08.23 20:28ma.hu

A rimaszécsi rendőrség vizsgálatot indított annak a 13 éves kislánynak a halála ügyében, akire hétfőn (augusztus 20.), a Rimaszombati járás déli részén a Sajó folyónál találtak rá - írta a parameter.sk.

A 13 éves Méhiből származó Karolinát 16:30-kor találták meg a folyóparton. A besztercebányai légi mentők azonnal a megmentésére siettek. „A mentőhelikopter közvetlenül a szerencsétlenség helyszíne mellett szállt le. A mentősök azonnal megkezdték a lány újraélesztését. De sajnos a nagy igyekezet ellenére sem sikerült megmenteniük a lányt” – tájékoztatta a TASR-t Zuzana Hopjaková, a légi mentősök szóvivője.

A rendőrség emberölés bűntette miatt indított eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.