Zaklatás

Alvó hajléktalant zaklatott orálisan egy fiú Budapesten

Megdöbbentő videó kering az interneten.

2018.08.22 18:18ma.hu

A hihetetlen jelenetet a napokban rögzítette egy kamera Kőbányán, a Liget tér és a Kőrösi Csoma Sándor út között. Alvó hajléktalant zaklatott orálisan egy fiatal fiú.

A felvételen jól látszik, hogy a hajléktalan alszik, mikor a fiatalember meglátja. Egy ideig csak álldogáll mellette, aztán lassan akcióba lendül. Lehajol és a férfi nadrágjához nyúl.

"A férfi a földön fekvő, alvó vagy bódult áldozata védekezésre és akaratnyilvánításra képtelen állapotát fajtalankodásra használta ki. Ez kimeríti a szexuális erőszak esetét" - mondta a Borsnak dr. Kamarás Péter ügyvéd.

A rendőrségre egyelőre nem érkezett feljelentés az ügyben, de látták a videót. A BRFK X. Kerületi Rendőrkapitányságon vizsgálják a felvételt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.