OMSZ

Életet mentett a hős recepciós

Egy szállodában esett össze az az idős nő, akinek egy fiatal recepciós sietett a segítségére.

2018.08.18 19:48ma.hu

Miután nem tapasztalt légzést, azonnal megkezdte a beteg újraélesztését. Bár a központi rohamkocsi hamar a helyszínre ért és emelt szinten folytatta az ellátást, a fiatal szállodai alkalmazott sem tétlenkedett. Segítette a további beavatkozásokat is és még a betegmozgatásban is részt vett. Az asszonyt végül, az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően, stabil állapotban szállíthatták kórházba - olvasható az Országos Mentőszolgálat honlapján.

“A helyszínen nem igazán volt alkalmunk megköszönni a hős recepciós segítségét de remélem így talán elér hozzá!”- mondta az eset után a mentőorvos.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.