Rendőrség

Elloptak egy kocsit, de menet közben kifogyott az üzemanyag

A pesterzsébeti rendőrök 25 percen belül elfogták azt a két férfit, akik elloptak egy autót, de menet közben elfogyott az üzemanyaguk.

2018.08.18 18:27ma.hu

Egy férfi kért segítséget a rendőröktől augusztus 18-án 3 órakor, mert Budapest XX. kerületéből, a Kassa utcából két ismeretlen ellopta az autóját.

A pesterzsébeti járőrök 25 perccel később a XX. kerületi Klauzál utcában megtalálták az autót és a két férfit, akik az út szélén leálltak, mert kifogyott az autóból az üzemanyag - olvasható a police.hu-n.

A rendőrök a két budapesti elkövetőt, a 30 éves J. Rolandot és a 40 éves Sz. Pétert elfogták, a Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányságra előállították, ahol – őrizetbe vételük mellett – lopás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.