Rendőrség

Nem sikerült az ügyintézés, ezért elővette a fegyverét és a padlóba lőtt

A balatonalmádi rendőrök perceken belül elfogták a gyanúsítottat.

2018.08.18 15:15ma.hu
police.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy augusztus 17-én 11 óra körül egy férfi ügyintézési céllal bement egy balatonfőkajári pénzintézetbe. Kérelmének elutasítását követően egy alkalommal a padló irányába lövést adott le a magánál tartott gáz-riasztó pisztolyával. A cselekmény során senki nem sérült meg - írja a police.hu.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársai perceken belül a helyszínen elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, akit felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. Az 52 éves balatonakarattyai férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte. A nyomozók - őrizetbe vétele mellett- előterjesztést tettek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.