Rendőrség

Itt vannak az éjszakai sebességmérés eredményei

Budapest több kerületében is ellenőrizték a gyorshajtókat a rendőrök.

2018.08.18 14:03ma.hu
police.hu

A főváros több kerületében tartottak közlekedésbiztonsági ellenőrzést 2018. augusztus 17-én 21 óra és 2018. augusztus 18-án 3 óra között. A rendőrök a helyszíneken 147 sebességtúllépést regisztráltak, három autós például az adott szakaszon megengedett 70 km/h helyett 167 km/h, 158 km/h, valamint 121 km/h sebességgel közlekedett - olvasható a rendőrség honlapján.

Volt olyan gyorshajtó, aki a Szentendrei úton vezetett a megengedett 60 km/h helyett 84 km/h sebességgel, majd fél perccel később ismét bemérték, akkor 70 km/h helyett 129 km/h-val hajtott.

Az ellenőrzés hat órája alatt annak ellenére regisztráltak 147 gyorshajtást, hogy a sebességmérések helyét és idejét a Budapesti Rendőr-főkapitányság előre jelezte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.