Erőszak

Figyeljen gyermekére - egy aberrált videót küldözgetnek egymásnak a fiatalok - itt a felvétel

Egy férfi fenyegetőzik benne, hogy egy késsel elvágja a nyakát annak, aki nem küldi tovább. Az internet nem felejt...

2018.08.17 10:02ma.hu

A felvételen látható férfi azt állítja magáról, hogy egy szellem, akinek elvágták a nyakát és ő is ezt teszi majd azokkal, akik nem küldik tovább a felvételt 15 másik embernek 30 percen belül. Nem tűnik túl profinak, többször belezavarodik a szövegébe a fenyegető ember, néhol már-már nevetséges, milyen butaságokat beszél. Nem véletlenül, hiszen - a karácsonyfa is utal rá - ez egy régebbi videó, amivel a barátjait viccelte meg a felvételen látható férfi. Mindenesetre, valaki előszedte és elkezdték terjeszteni, és egymást ijesztgetik vele a gyerekek. Fontos, hogy beszéljen Ön is gyermekével arról, milyen tartalmakat néz, miket oszt meg és ezeket hogyan kezelje!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.