Bántalmazás

Brutálisan megvertek egy rabot a pálhalmai börtönben, most mesterséges kómában van

Hátulról támadt rá egy rabtársa.

2018.08.16 11:58ma.hu

Betört a koponyája és agyi ödéma alakult ki annál a rabnál, akit a pálhalmai börtönben bántalmaztak. A 47 éves T. Zsoltra hátulról támadt rá egy rabtársa - írja a Blikk. A férfi fejsérülései olyan komolyak voltak, hogy azonnal megműtötte egy idegsebész a székesfehérvári kórházban. Az orvosok szerint valószínűleg olyan idegpályák sérültek, amelyek akár maradandó károsodást is okozhatnak. Hétfőn akarták felkelteni a mesterséges kómából, de a férfi belázasodott, ezért ezt elhalasztották.

A zsarolás miatt négy évre ítélt férfi jó magaviseletű volt, minden munkát elvállalt a börtönben. A lap szerint azon veszett össze a rabtársával, hogy melyikük végezzen el egy munkát a műhelyben. Az ügyben rendőrségi nyomozást indítottak, miután az intézet parancsnoka súlyos testi sértés miatt feljelentést tett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.