Életmentés

Négy rendőrautó segített kórházba vinni egy életveszélyben lévő kismamát

Az óbudai rendőrök négy rendőrautóval biztosították az utat annak a mentőnek, amellyel egy életveszélyes állapotban lévő kismamát vittek kórházba.

2018.08.16 09:43ma.hu

A rendőrségre augusztus 15-én 20 óra 44 perckor érkezett bejelentés az Országos Mentőszolgálat Központjából, hogy egy III. kerületi, életveszélyes állapotban lévő kismama kórházba szállításához rendőri segítségre van szükségük.

Az anyuka állapota miatt a mentőautónak folyamatos lassú haladásra volt szüksége, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányság járőrei négy, megkülönböztető jelzéseiket használó autóval kísérték és biztosították a szabad utat a IX. kerületi kórházig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.