Gépkocsi és motorkerékpár ütközött

Halálos baleset történt az ásotthalmi határátkelő közelében

Egy gépkocsi és egy motorkerékpár ütközött kedd reggel 7 óra körül az 5511-es út 10-es kilométerszelvényében.

2018.08.14 08:34MTI
MTI/Donka Ferenc

Egy motorkerékpáros utasa meghalt abban a balesetben, ami az ásotthalmi határátkelőhely közelében történt kedden reggel - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Huber Krisztián közölte, egy gépkocsi és egy motorkerékpár ütközött kedd reggel 7 óra körül az 5511-es út 10-es kilométerszelvényében. A motoros utasa olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták, a járművezetők az 5511-es úton Mórahalom irányába kerülhetnek - tudatta a főhadnagy.

MTI/Donka Ferenc


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.