Tűzoltók szabadították ki

Megszólalt az asszony, akinek beszorult a feje egy kocsmában

Mariann feje a bárpult és a lábtartó közé szorult be.

2018.08.14 08:01ma.hu
Fotók: Fővárosi Katatsztrófavédelmi Igazgatóság

Nem mindennapi esethez riasztották a fővárosi tűzoltókat vasárnap délután. Egy IV. kerületi, Árpád úti vendéglátóhelyen esett el egy középkorú nő olyan szerencsétlenül, hogy a feje beszorult a bárpult fala, és a falra rögzített lábtartó cső közé. A nőt a tűzoltók kiérkezéséig a vendégek nyugtatták. Az újpesti tűzoltók egy feszítő-vágó-berendezéssel vágták el az egyik csőtartó elemet, és így el lehetett mozdítani annyira a lábtartót, hogy a nő ki tudja emelni a fejét szorult helyzetéből. A sérült vendéget ezek után a mentőszolgálat kivizsgálásra kórházba szállította.

"Sajnos, magánéleti problémák miatt napok óta nem alszom, bevallom, pár vodka is lecsúszott” – mesélte később a Blikknek a szerencsétlenül járt 52 éves asszony, Mariann. "A bárpulton támaszkodtam, majd egy kicsit elbóbiskoltam. A baj ezután történt: azon kaptam magam, hogy beszorult a fejem, nem tudok felkelni" – emlékezett vissza.

Akárhogy próbálta kiszabadítani a fejét, nem sikerült, így egy idő után megpróbálta inkább a testét áttuszkolni a lábtartó és a bárpult között.

A személyzet végül segítséget hívott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.