ORFK

Egy hét alatt több mint kétezer helyszíni bírságot szabtak ki az autóvezetőkre

Egy hét alatt több mint kétezer autóvezetőt bírságoltak meg a helyszínen a rendőrök országos sebességellenőrzési akciójuk keretében.

2018.08.13 20:29MTI

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának közleményében felidézték: a rendőrség az elmúlt héten tartotta meg Magyarországon a TISPOL SPEED elnevezésű közlekedésbiztonsági ellenőrzését. Az európai kampány ezúttal a megengedett legnagyobb sebességet túllépő járművek vezetőinek kiszűrésére irányult.

Az ellenőrzés alatt 6681 autóst ellenőrzött a rendőrség, és 2092 esetben intézkedtek a járőrök a sofőrrel szemben; 2035 járművezetővel szemben szabtak ki helyszíni vagy közigazgatási bírságot, további 57 esetben szabálysértési, illetve közigazgatási eljárást indítottak a felelősségre vonás érdekében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.