Tragédia

Hárman meghaltak és többen megsérültek közlekedési balesetben a 81-es főúton

Három autó ütközött össze péntek éjjel fél 11 körül.

2018.08.11 14:01MTI

Hárman meghaltak közlekedési balesetben a 81-es főúton Magyaralmás térségében péntek éjjel - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

Sturcz Tímea elmondta: a 81-es főút 15-ös kilométerszelvényében Magyaralmás térségében három autó ütközött össze péntek éjjel fél 11 körül.

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője közölte: a balesetben az egyik gépkocsiban utazó három ember életét vesztette.

Szabó-Bisztricz Anett elmondta, a helyszíni információk szerint a balesetben további hét ember sérült meg, közülük két beszorult sérültet a székesfehérvári hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával mentettek ki a roncsokból.

A helyszíni szemle és a mentés idejére a rendőrség a 81-es főutat teljes szélességében lezárta, a forgalmat a rendőrök Söréd és Fehérvárcsurgó felé terelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.