Tikkasztó

Egy nap alatt kilencszer hívták a mentőt ugyanabba az üzembe a hőség miatt

Rosszul voltak, elájultak a dolgozók.

2018.08.10 11:19ma.hu

Pár óra alatt kilencszer riasztották a mentőket egy nyugat-magyarországi autóipari beszállító cég üzemébe a dolgozók ájulásos rosszulléte miatt.

A Népszava szerint a munkások a hőségben is teljes védőfelszerelésben izzadva dolgoztak egy szellőzés és klímaberendezés nélküli, üvegtetős, felforrósodott helyiségben.

Egy másik üzemben baleset történt: egy munkás rosszul lépett és lábát törte a bepárásodott védőszemüvege miatt.

László Zoltán, a Vasas Szakszervezet elnöke elmondta, a kánikulában megszaporodnak az ehhez hasonló balesetek és rosszullétek. Kifogásolják, hogy a munkáltatók a legalapvetőbb óvintézkedéseket sem tartják be a kánikula alatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.