Fesztivál

Sziget - Máris fogtak pár drogdílert

Elfogtak három olasz férfit, akiknél kábítószert találtak, majd egy üzbég nőt és két másik olasz férfit, akik kábítószert árultak a fesztiválozóknak szerda este a Hajógyári-szigeten.

2018.08.09 10:47MTI

A három olasz férfit kábítószer birtoklása miatt, a másik három embert kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki - áll a Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményében.

A tájékoztatás szerint a három olasz férfinál 114 különböző színű, kábítószergyanús tablettát, több százezer forint készpénzt és valutát találtak. A nyomozók ezután figyeltek fel a másik két olasz férfire és az üzbég nőre, akik kábítószert kínáltak, illetve árultak a fesztiválozóknak. A rendőrök a kábítószer-kereskedőktől több mint 100 tablettát, 8 tasak fehér port és 8 tasak barna kábítószergyanús anyagot foglaltak le - írták.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.