Baleset

Autókat tört egy rossz oldalon közlekedő autós

Fotók jöttek a budapesti balesetről.

2018.08.07 17:39ma.hu

A BRFK Közlekedésrendészeti Főosztályának nyomozói elkapták azt a három, brit állampolgárságú férfit, akik egy bérelt autóval a menetirány szerinti bal oldalra áttérve, három autóval is karamboloztak, majd gyalogosan elmenekültek a helyszínről.

A 25 éves brit sofőr és két utasa vasárnap kora reggel a Pesti alsó rakparton autózott, amikor áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és összeütközött három, szabályosan közlekedő járművel.

A baleset után a britek elsétáltak a helyszínről, de a rendőrök elfogták őket. A rendőrség fotókat is közzétett a honlapján az esettel kapcsolatban.




Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.