Elvesztek

Eltévedt egy család Szögligetnél - az erdőben ragadtak

Kirándulni indultak, de aztán vacsoraidőre sem értek vissza szállásukra, ezért a rendőrség a keresésükre indult.

2018.08.07 16:56ma.hu

Csak kedd hajnalban találták meg a hatóságok azt a családot, amely még hétfő este, kirándulás közben tűnt el a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szögligetnél. A négytagú család – az apa, az anya, és két, öt- illetve hároméves gyermekük – egy erdős területre indultak, de aztán este vacsoraidőben sem értek vissza szállásukra.

A szállásadójuk aggódni kezdett, mivel tudta, hogy a családnak nincs helyismerete, ezért értesítette a rendőrséget. Először telefonon és a közösségi hálón próbáltak kapcsolatba lépni velük, de miután erre nem reagáltak, rendőrök, természetvédelmi őrök és katasztrófavédelmi szakemberek alkotta kutatócsoport indult gyalogosan és járművel a nyomukba.

Az eltévedt családot csak hajnalban, nem sokkal 3 óra után találták meg, egy esőbeállóban húzták meg magukat. Egyiküknek sem esett komoly baja, de mindannyian fáztak és elfáradtak – közölte a rendőrség.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.