Zavar

Őrizetbe vették a párkányi zenélő ház tulajdonosát

Letartóztatták N. Évát, mert tizenhat évig operával terrorizálta a szomszédait.

2018.08.07 15:35ma.hu
hirdetés

A tvnoviny.sk információi szerint letartóztatták N. Évát, a párkányi zenélő ház tulajdonosát - írta a parameter.sk.

N. Éva megközelítőleg 16 éve játssza a hangszórókon keresztül Placido Domingo áriáját. A zenélő ház tulajdonosa nem tartotta tiszteletben a Legfelsőbb Bíróság ítéletét sem, amely elrendelte a zene leállítását.

Hétfőn N. Évát kihallgatásra rendelték be, majd életveszélyes fenyegetés miatt letartóztatták. Indítványozták a vizsgálati fogságba helyezését is. A bíróság dönt arról, hogy a zenélő ház tulajdonosát szabadon engedik-e.

Ez év májusában pert vesztett a párkányi zenélő ház tulajdonosa, N. Éva a Paraméter ellen. A felperes becsületsértéssel és szellemi tulajdon jogtalan használatával vádolta a hírportál kiadóját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.