Bűnügy

Meghalt a brutális jobbágyi férfi áldozata

Letartóztattak egy húszéves jobbágyi férfit, aki a nyílt utcán annyira megverte ismerősét pénteken késő este, hogy áldozata vasárnap belehalt sérüléseibe.

2018.08.07 08:04MTI
police.hu

Bántalmazta ismerősét egy férfi Jobbágyiban, áldozata a kórházban meghalt.

Letartóztattak egy húszéves jobbágyi férfit, aki a nyílt utcán annyira megverte ismerősét pénteken késő este, hogy áldozata vasárnap belehalt sérüléseibe - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n kedden.

A nyomozás eddigi adatai szerint a férfi mellkason rúgta és a fején megszúrta haragosát.

A húszéves gyanúsítottat a rendőrök szombaton elfogták, életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte a letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.