Bűnügy

Előzetesben a férfi, aki késsel akart Pásztor Annára támadni

Koncert közben késelte volna meg az Anna & the Barbies énekesnőjét, rendőrök vitték el.

2018.08.07 07:38ma.hu

A történetet maga Pásztor Anna mondta el egy Facebook-videóban a múlt héten. A férfi körülbelül egy éve zaklatta őt a közösségi oldalon, és hiába tiltotta le, újabb és újabb profilokról írt neki. 196 oldalnyi levelet kapott a férfitól, aki többek között azzal fenyegette meg, hogy egymás után öli meg a családja és a zenekara tagjait. Végül a pénteki koncerten találták meg a rendőrök fényképe alapján a férfit, akit őrizetbe vettek.

A Budai központi kerületi bíróságon, hétfőn fél 1-től tárgyalták a férfi ügyét, és a bíróság végül elrendelte a zaklató előzetes letartóztatását - írja a Blikk.

A letartóztatás a bűnismétlés megakadályozása érdekében volt szükséges. A nyomozók pedig a férfi elmeorvosi vizsgálatát kérik, annyira ellentmondásos volt a vallomás - hangzott el az RTL Híradójában.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.