Erőszak

Pisztoly, puska, szamurájkard - minden volt az elfogott férfi házában - videó

A Terrorelhárítási Központ és a körmendi rendőrkapitányság összehangolt akcióban csapott le rá.

2018.08.05 10:46ma.hu

Elfogtak egy férfit csörötneki házában a rendőrök, a házkutatás során a lakásban és egy másik, a település külterületén lévő ingatlanban lőfegyvert, gázriasztófegyvert, légpuskát, viperákat, több kést, lőszereket, továbbá petárdákat foglaltak le - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n vasárnap.

A rendőrség honlapjára feltett közlemény szerint a 49 éves férfit a Terrorelhárítási Központ és a körmendi rendőrkapitányság összehangolt akciójában fogták el szombat hajnalban. A fegyvertartási engedéllyel nem rendelkező férfit lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, jelenleg szabadlábon védekezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.