Erőszak

Tizenegy éves volt a lánya, mikor először kényszerítette a szexre

Letartóztattak egy lányával erőszakoskodó Tolna megyei férfit.

2018.08.03 17:16MTI

Egy hónapos letartóztatásba helyezett a Szekszárdi Járásbíróság egy 41 éves férfit, aki kiskorú lányát kényszerítette szexuális együttlétre - közölte honlapján pénteken a rendőrség.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a férfi a most 14 éves lányával három éve létesített szexuális kapcsolatot, amelyre hetente több alkalommal fenyegetéssel és erőszakkal kényszerítette. Emellett erotikus tartalmú beszélgetéseket folytatott vele telefonon, és erotikus felvételek készítésére próbálta rávenni gyermekét.

A gyanúsítottat európai elfogató parancs alapján az Egyesült Királyságban fogták el, és szerdán adták át a Tolna megyei rendőröknek.

A férfi ellen szexuális erőszak, kiskorú veszélyeztetése és gyermekpornográfia elkövetésének gyanúja miatt folyik büntetőeljárás - írták.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.