Bűnügy

Döbbenetes vallomás: 'A volt párom ölte meg a soroksári kocogó nőt'

Mind a mai napig rejtély, ki végezhetett a 36 éves nővel.

2018.08.01 09:11ma.hu

Megdöbbentő információk kerültek a Bors birtokába: jelentkezett a rendőrségen egy nő, aki azt állítja, volt élettársa végzett a soroksári kocogó nővel.

A 36 éves Kardosné Gyurik Krisztina meztelen holttestére otthona közelében bukkantak rá, nyakában kötél volt. A tettes kiléte a mai napig rejtély.

A lap szerint rendőrségen tett vallomás áttörést hozhat az ügyben.

Az ismeretlen nő a rendőrség után Krisztina özvegyét, K.ardos Lajost is megkereste.

"A gyilkosságot követő időben N. hazament a lakóhelyére. A keze csúnyán be volt dagadva, az arcán pedig karmolások voltak. Kérdésre azt válaszolta, összeverekedett a barátjával. Annak idején a nőnek ez nem tűnt fel, de most, utólag belegondolva – tudván, hogy Krisztina erős volt és védekezett – úgy véli, N. akkor sérült" - magyarázta Lajos a lapnak.

A nő az özvegynek azt is elmondta, hogy volt párjának pontosan olyan szürke Renault Megane autója volt, mint amilyet a rendőrök kerestek. Ráadásul a nyomravezető végignézte a sajtóban megjelent fotókat arról az emlékfutásról, amelyet a tragédia első évfordulóján rendeztek a gyilkosság helyszínén, s így felismerte párját, N.-t az egyik képen.

"Az emlékfutás után nagyjából három hónappal volt élettársa elmondása szerint N. öngyilkos lett. A halála napján állítólag elmondott volna valamit neki, de erre végül nem került sor" - mondta el az özvegy.

A Bors úgy tudja, hogy a rendőrség komolyan vette a nő szavait, ki­emelten foglalkozik a fejlemények tisztázásával. Ha a nő segítségével sikerül megtalálni a gyilkost, megkapja az özvegy által felajánlott 200 ezer forintot, a rendőrség által felajánlott ötmilliót és az önkormányzat egymillióját is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.