Dráma

Felvágta az ereit egy férfi a 4-es, 6-os villamoson

Az egész villamos vérben úszott.

2018.07.27 08:33ma.hu

Az eset csütörtök délután történt. A 4-es, 6-os villamos a Jászai Mari téren állt, mikor egy férfi és egy nő összeverekedett, ezzel megbénították a villamosközlekedést.

A nő hosszú percekig verekedett a férfival, aki később egy éles tárggyal felvágta az ereit, mert szerinte a nő megcsalta - mondta el az Atv.hu-nak egy szamtanú. "Tiszta vér volt a villamos" - tette hozzá.

Mindenkinek le kellett szállnia.

A Ripost megkereste a rendőrséget az esettel kapocsolatban, a következő választ kapták: "Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy 2018. július 26-án 15 óra 57 perkor érkezett bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint a Budapest V., Jászai Mari téren egy nő és egy férfi verekszik. A kiérkező járőrök ellenben bűncselekményt nem állapítottak meg, a két személy ellen szabálysértés miatt feljelentést tettek."

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.