Baleset

Még éjjel 11-kor is nagy volt a torlódás az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán

Több kilométer hosszan lépésben haladt a forgalom a Budapest felé vezető oldalon.

2018.07.22 22:54ma.hu

Amint ismeretes, a főváros irányába vezető oldalon 2018. július 22-én délután a megnövekedett forgalom, valamint egy korábbi közlekedési baleset miatt lelassult a közlekedés. Az autópálya 90-es kilométerszelvényétől több mint 10 kilométeres torlódás alakult ki.

A rendőrség a megnövekedett forgalomra való tekintettel a Budapest felé haladó gépkocsivezetőknek alternatív útvonalként a 7-es számú főutat javasolta.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság arra kérte az érintett útszakaszon közlekedő gépjárművezetőket, hogy a balesetmentes közlekedés érdekében tartsanak nagyobb követési távolságot, körültekintően, óvatosan és figyelmesen vezessenek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.