Megint

A Facebookon közvetítette a halálos ütközést a román sofőr - videó

Ugyanaz történt, mint korábban: a sofőr a telefonját babrálta vezetés közben, és halálos balesetet okozott. Megint románok az áldozatok.

2018.07.21 21:35ma.hu

A maszol.ro szerint életét vesztette autóbalesetben egy 14 éves és egy 18 éves fiú csütörtök este Vrancea megyében. A gépkocsi sofőrje élőben közvetítette Facebookon a tragédiát.

A tinédzserek beültek egy Nagy-Britanniából behozott jobbkormányos autóba, és az első pillanattól közvetítették az útjukat, ami alatt főleg a kinézetükkel voltak elfoglalva.

Hallani, hogy a friss jogosítvánnyal rendelkező sofőr felszólította a többieket, hogy "csatoljátok be a biztonsági öveket, kezdődik a kaland, felszállunk". A telefont előbb az anyósülésben ülő társa próbálja ideális pozícióban rögzíteni, aztán a sofőr is babrálni kezdi, egészen a balesetig. Az autóban utazó négy fiatal közül kettő (14 és 18 éves fiúk) a helyszínen meghalt, a 19 éves sofőr és az anyósülésen ülő 17 éves utasa enyhébb sérülésekkel megúszta.

A helyi sajtó beszámolója szerint a baleset az E85-ös jelzésű úton történt, Tâmboiești közelében. A nagy sebességgel haladó autó lesodródott a nedves útról, és egy hídfőnek ütközött.

Még májusban kilenc ember halt meg Ceglédbercelnél, amikor egy romániai munkásokat szállító kisbusz frontálisan ütközött egy homokszállító teherautóval. Akkor is az volt a baj, hogy telefonozott a sofőr.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.