Bűnügy

Leütöttek és megerőszakoltak egy nőt Veresegyházon

Hátulról támadtak rá, mikor magához tért, nem voltak rajta a ruhái.

2018.07.19 10:48ma.hu

Fényes nappal leütöttek és megerőszakoltak egy 23 éves nőt Veresgyházon, múlt hétfőn - írja a Bors. A fiatal nő az erdőkertesi vasútállomásra tartott, hogy elérje a nyolc órakor induló vonatot, de a Revetek utca utáni erdős részen megtámadták.

Valaki hátulról leütötte, és elvesztette az eszméletét. Mikor magához tért, ruhái már nem voltak rajta. Zaklatottan, piszkosan, hajában falevelekkel érkezett meg a vasútállomás pénztárához, ahol segítséget kért.

A környéket ellepték a rendőrök.

A lap szerint a közösségi médiában többen is írták, hogy az erőszak előtt néhány nappal egy kísértetiesen hasonló eset történt a veresegyházi Vicziántelep környékén.

A támadás hírét a Pest megyei rendőrség is megerősítette, ismeretlen tettes ellen nyomoznak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.