Önvédelem

Megváltoztatta vallomását az inárcsi családsegítő gyilkosa

Cs. Attila leszúrta a család- és gyermekjóléti szolgálat egyik munkatársát Inárcson.

2018.07.18 14:01ma.hu
MTI/Mihádák Zoltán

Mint kiderült, a férfi 59 millió forintos adósságot halmozott fel, emiatt fordult segítségért az intézményhez. Az ügy odáig fajult, hogy a férfinak el kellett árverezni a házát. Későbbi áldozata, Andrea ekkor figyelmeztette, hogy gyermekei miatt szólnia kell a gyámügynek. A férfi ezután szánta el magát a gyilkosságra, melyet vallomásaiban már többféleképpen is előadott.

A TV2 Tények szerint a férfi mészárlásra készült. Az egykori rendőr nem csak V. Andreának akart ártani, hanem a gyámügyesekkel és a végrehajtóval is végezni akart.

Vallomását ismét megváltoztatta, most azt állítja, az asszony támadt rá először, ő csak önvédelemből szúrt. Arra viszont nem adott magyarázatot, hogy miért volt nála kés, mikor a család- és gyermekjóléti szolgálathoz ment - írja a Blikk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.