Súlyos sérüléseket szenvedett

Rendőri intézkedés közben sérült meg a férfi, pár nap múlva meghalt

Meghalt a 30 éves békési férfi, aki egy rendőri intézkedés közben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy újra kellett éleszteni.

2018.07.16 13:30ma.hu

Makula István másfél héttel ezelőtt egy rendőri intézkedés során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy be kellett vinni az intenzívre, azóta mesterséges kómában tartották. A család szerint a rendőrök verték meg ennyire. A 30 éves férfi nemrég életét vesztette a kórházban - írja a 24.hu.

Az ötgyermekes családapa hozzátartozói feljelentették az ügyészségen az intézkedő rendőröket.

A rendőrök szerint azonban nem rendőri túlkapás történt: szerintük a fiatalember önkívületi állapotban őrjöngött, miután acetonba áztatott dohányt szívott, aközben sérült meg.

A lap megkereste a békéscsabai, Réthy Pál Kórház vezetőségét, hogy kiderüljön a halál pontos oka, de egyelőre nem válaszoltak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.