Rendőrség

Sövényként gondozta kertjében a kannabiszt egy keszthelyi nő

Udvarán nevelgette a kannabisz növényeket egy 59 éves keszthelyi nő. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

2018.07.14 09:00ma.hu
Fotók: police.hu

A rendőrségre még tavaly július 30-án tett bejelentést a gyanúsított, hogy Keszthelyen, az Ifjúság útján lévő családi házához tartozó melléképületbe betörtek. A helyszínre érkező nyomozók azonban a szemle során az udvaron 34 tő, a műhelyben pedig 1 tő kiszárított vadkender növényt találtak, amit lefoglaltak. Az 59 éves nőt kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, írja a police.hu.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Keszthelyi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, az iratokat pedig átadta az illetékes ügyészségnek.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.