Tragédia

Gyilkosság Inárcson - így végezték ki a családsegítő munkatársnőjét

A támadó kést rántott és egy jól irányzott mozdulattal azonnal végzett áldozatával.

2018.07.11 14:37ma.hu

Ahogy ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, borzalmas gyilkosság történt szerdán reggel a Pest megyei Inárcson. A rendőrség még vizsgálja a haláleset körülményeit.

A Blikk információja szerint egy 61 éves férfi rontott be az épületbe, tombolt, miközben azt kiabálta, hogy az ő ügyével senki nem foglalkozik.

Végül a férfi teljesen kikelt magából, késsel rontott a helyiségben tartózkodó ügyintéző nőre, akit a késével nyakon szúrt. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy nem lehetett megmenteni az életét. Sajnos, azt még a Blikk sem tudta meg, hogy a támadó milyen ügy miatt volt annyira dühös a családsegítőre, hogy az gyilkosságra sarkallta.

Mint ismeretes, a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2018. július 11-én a reggeli órákban a Pest megyei Inárcs egyik hivatalának dolgozóját ügyintézés során egy férfi késsel megsebesítette. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök megkezdték az adatgyűjtést és a helyszínelést, valamint elfogták azt a 61 éves helyi lakost, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. A férfi elszámoltatása folyamatban van.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.