Bűncselekmény

Betörték az ablakát, majd egyszerűen eltolták az autót

A rendőrök egy ferencvárosi telephelyen találták meg az ellopott autót.

2018.07.11 11:02ma.hu
police.hu

A 22 éves budapesti R. Róbert és társa, a 27 éves szintén budapesti B. Éva július 7-én este egy ferencvárosi üzemanyagtöltő állomás mögötti parkolóból ellopott egy autót. Az elkövetők betörték a jármű ablakát, majd eltolták egy üresen álló telephelyre - írja a police.hu.

A rendőröket a benzinkút egyik alkalmazottja értesítette, aki látta a bűncselekményt és azt is tudta, hogy kié az ellopott gépjármű, ami már egy éve ott állt a parkolóban. A rendőrök a bejelentést követően öt perc alatt elfogták a férfit és a nőt a ferencvárosi telephelyen, ahová az autót is vitték.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói R. Róbertet és B. Évát lopás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.