Baleset

Négy bajbajutott külföldit mentettek ki a Tiszából

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság körzeti megbízottja, valamint a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat munkatársa négy bajbajutott külföldit mentett ki a Tiszából.

2018.07.11 07:48ma.hu

Kunfalvi Zoltán címzetes rendőr főtörzsőrmester – a Tiszai Vizirendészeti Rendőrkapitányság körzeti megbízottja - július 10-én a Tisza folyó szegedi szakaszán látott el közös szolgálatot Kruzslicz Rékával, a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat munkatársával, amikor 19 óra körüli időben egy felborult túracsónakra lettek figyelmesek. A vízijármű körül négy mentőmellényes ember segítségért integetett, írja a polce.hu. A páros a bajbajutottakat szakadó esőben, erősen hullámzó folyóból a szolgálati kisgéphajóba emelte, a vízzel telt csónakot pedig a partra vontatta.

A négy, Szegeden tanuló, illetve ott turistaként tartózkodó külföldi sérülést nem szenvedett, orvosi ellátást nem igényeltek. Elmondták, hogy a balesetük bekövetkezésének oka a rossz időjárás, illetve a rutintalanságuk volt.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.